Video produkcija - MEDIALE.si
56659
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-56659,qode-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,pitch-ver-1.9, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Videoprodukcija

Izdelava in montaža vseh vrst video vsebin. Pomagamo vam, da skozi video predstavite svoje podjetje ali blagovno znamko. Zadeve se lotimo povsem profesionalno, saj želimo, da vam video prinaša zastavljene rezultate.

Sestanek

Scenarij

Snemanje

Montaža

Izdelava

Promocijskega videa

Pred izdelavo se dogovorimo o vaših željah in ciljih. Vsak izdelek ima namreč svoj namen, ki ga želite z njim doseči. Po skupno zastavljenim osnutkom, se lotimo pisanja scenarija v katerem je točno navedeno kako se bomo lotili snemanja, kaj bom posneli in ostale podrobnosti. Naslednja faza je montaža celotnega materiala v smiselno zaporedje, da dobimo profesionalen izdelek.

Želim neobvezujoč sestanek za snemanje
Izdelava

Glasbenega videospota

Predstavite nam skladbo, na katero bi posneli videospot in se skupaj dogovorimo kaj bi želeli predstavili z videospotom. Ponavadi scenarij sestavimo na podlagi skladbe ali pa naredimo bolj artistično montažo, kar je povsem odvisno od vaših želja. Glede na dogovor napišemo scenarij po katerem se lotimo snemanja in montaže.

Želim neobvezujoč sestanek za snemanje