Storitve - MEDIALE.si
987
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-987,qode-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,pitch-ver-1.9, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
Strokovno

Promocijsko fotografiranje

Fotografija pove več kot tisoč besed, zato je dobra fotografija nujna pri vseh predstavitvenih straneh ter raznih letakih, brošurah in ostalem promocijskem materialu. S sliko lahko privabimo veliko novih potrošnikov.

Več o promocijski fotografiji
y
g
Kreativna

Izdelava spletnih strani

Vsi imajo svojo spletno stran, vendar se pojavi vprašanje ali je ta učinkovita in ali služi svojemu namenu? Mi vam lahko pri tem pomagamo. Prvo naredimo marketinški načrt, ki ga skušamo realizirati pri izdelavi spletne strani.

Več o izdelavi spletne strani
“out of the box”

Grafično oblikovanje

Zavedamo se, da ustvarjamo celovite rešitve, ki morajo biti unikatne ter vpadljive. Kreativno razmišljanje in realizacija izven okvirjev nam ni tuje.

Več o grafičnem oblikovanju
k
k
Vrhunska

Video produkcija

Tako kot fotografija ima tudi video svoj čar, saj lahko ujamemo trenutke ter čustva še na bolj izrazit način. Z izdelavo promocijskih videov se lahko na zanimiv način približate potrošnikom.

Več o video produkciji