Izdelava spletne strani

Izdelava spletne strani

Le dobro zasnovana in izdelana spletna stran lahko prinaša željene rezultate. Vsako spletno stran zastavimo tako, da lahko doseže cilje in zagotavlja dobro uporabniško izkušnjo. Pri izdelavi spletne strani sodelujemo z naročnikom, saj le tako lahko dobimo, to kar si želimo.

Načrtovanje spletne strani

Vsako spletno stran, preden se lotimo same izdelave, skrbno načrtujemo. To je dobro, da kasneje pri izdelavi nimamo toliko nepotrebnih popravkov ter nakdnadnih vprašanj. S tem omogočimo, da je izdelava spletne strani hitrejša in učinkovitejša.

Oblikovanje spletne strani

Pri oblikovanju, pazimo, da se ravnamo po prednodnih dogovorih ter v naprej pripravljenih skicah. Pazimo, da je stilsko čimbolj poenotena z ostalimi vizualnimi vsebinami ter da je uporabniku čimbolj enostavno najti kaj išče.

Wordpress implementacija spletne strani

Naše spletne strani stojijo na CMS sistemu wordpress. Le ta poskrbi, da lahko stran kasneje enostavno urejate čisto sami.

Dodatna ponudba pri izdelavi spletne strani

Poleg same izdelave pa nudimo tudi optimizacijo ključnih besed, prikaz spletne strani v googlu, hitrostno optimizacijo spletne strani, google/fb oglaševanje.

Ta del je zelo pomemben, saj če že imamo spletno stran, je nujno, da nas obiskovalci enostavno najdejo.