MEDIALE.si | Video produkcija
56659
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-56659,qode-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,pitch-ver-1.9, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Videoprodukcija

Izdelava in montaža vseh vrst video vsebin.
Pomagamo vam, da skozi video predstavite svoje podjetje oz. brand. Zadeve se lotimo povsem profesionalno, ker želimo, da prinaša rezultate se skupaj dogovorimo kakšen video bo na koncu.

Sestanek

Scenarij

Snemanje

Montaža

Izdelava

Promocijskega videa

Pred samo izdelavo promocijskega videa se pogovorimo kakšne so vaše želje in kakšni so cilji videa. Namreč vsak izdelek ima svoj cilj (povečanje prodaje, predstavitev izdelka, …). Ko dorečemo osnovne stvari se lotimo pisanje scenarija. V scenariju je vse točno navedeno kako se bomo lotili snemanja, kaj bomo posneli, …
Naslednja faza je montaža. V montaži zmontiramo ves material v smiselno zaporedje (po scenariju) in ga dokončamo v profesionalen izdelek.

Želim neobvezujoč sestanek za snemanje
Izdelava

Glasbenega videospota

Vi nam predstavite vašo skladko, na katero bi posneli videospot.
Skupaj se pogovorimo kaj bi vi radi predstavili z videospotom, mi podamo svoje mnenje. Ponavadi sestavimo scenarij na podlagi skladbe, včasih pa tudi malo bolj artistično montažo – odvisno od vaših želja.
Glede na dogovor mi spišemo scenarij po katerem se potem lotimo snemanje in montažo videospota.

Želim neobvezujoč sestanek za snemanje